Ő hiányzott még Európának…

25

 

A képen látható iraki migráns fiatalember „Allah meleg” feliratú pólóban vonult fel a hétvégi berlini Pride-on. Ez egy nagyon szép, kultúrák és a globális tolerancia előtt tisztelgő kitörés volt részéről, ami nyilván elősegíti a német társadalom további fejlődését. Én nem is bántom, ott van arra pár millió merkeli iszlamista. Csak kérdem: már idiótákat is importálnunk kell?

 

Amed Sherwan – vagyis ahogy németül hívja magát facebook profilján, Achim Herrman – ex-muszlim aktivista. Jobb állást aligha talál egy 19 éves iraki migráns, de még Gulyás Marci is kezdhet irigykedni.

Vélhetően ezt akarta a fiatalember a mostani berlini LMBTQ-felvonuláson fokozni. Már előre posztolta az oldalán, hogy ő bizony ilyen feliratú pólóban fog megjelenni. Mert a nyitott és sokszínű Németországban meg kell ám nevelni a muszlimokat. Ha már beengedik őket, fejlődjenek és épüljenek! Legyenek melegek.

Ez már aztán tényleg a liberalizmus netovábbja.

Internetes pamfletje után Amed-Achimot kevéssé meglepő módon többen megfenyegették. Nos, nem a német szélsőjobb, hanem egykori hittársai. Valahogy úgy voltak vele, hogy akciója némileg hajaz a vallásgyalázásra.

Amed-Achimot azóta védi a hatóság – a német adófizetők pénzén. Mert hát hasznos és értéket közvetítő tagja a társadalomnak.

Szeretném hangsúlyozni, hogy ez a cikk nem a melegekről szól, és pláne nem alkot róluk semmilyen véleményt. Az ilyesmi mindenkinek a saját dolga, semmi közünk hozzá. Magánügy.

De még mindig van mit mondani az esztelen migráns-simogatásról.

Mintha Európának amúgy nem lenne elég gondja, még importáljuk is a problémákat. Feltételezem, a németek zömének is „nagyon hiányzik”, hogy kultúrájukat és hitüket kigúnyoló migránsok öljék egymást ellentétes elképzelésű iszlamistákkal. Német utcán, német segélyből, a roppant toleráns német hatóságok felügyelete alatt.

Csak azért, mert a „nyílt társadalom” sorosi lózungjára felesküdött vezetőik ezt a „jövő zálogának” kiáltották ki. Meg van egy raklap hasonló helyről finanszírozott álcivil galeri, amely a korlátlan befogadást tartja az emberiesség minimumának.

Persze ez nem csak német szokás. Talán a Kedves Olvasónak is feltűnt a múlt heti hír, az afgán migránst „mentő” svéd liberális kisasszonyról. Elin Ersson felrohant a kiutasított férfit hazaszállítani hivatott repülőre, és addig hisztizett, amíg megígérték neki, hogy az illetőt ezzel a géppel nem viszik Kabulba.

Ezt annál könnyebben tehették a svéd illetékesek, mert Ismail Khawari nem volt a gépen.

Ersson aktivista ezután a liberális világ hőse lett, a 26 éves afgánt meg hazavitték egy másik gépen. Szóval egy nagyon hasznos akció volt, lehet rá karriert építeni valamelyik széplelkű helyi szervezetben.

Az említett Ismail Khawari kitoloncolása természetesen összefügg a közelgő svéd választásokkal, a helyiek többsége ugyanis már nem kér a migrációból. Nem nagyon látják, hogy miért kellene semmirekellőket befogadniuk és pénzelniük, olyanokat, akik semmibe veszik értékeiket és életmódjukat.

A jó Ismailt azért megkérdezte a helyi sajtó, hogy mégis, mi volt a baj, az állami segítség ellenére miért nem tudott integrálódni? Válasza: Nem dolgoztam Svédországban, nem is tanultam semmit. Habár sokáig éltem itt, nem beszéltem a nyelvet. Nagyon sok pszichológiai problémám volt, nem nagyon mozdultam ki.”

És ezt a drága embert mégis kiutasították… Hol van ilyenkor a strasbourgi Emberi Jogi Bíróság?!

 

fotó: facebook.com