Fegyőrék Brüsszelben buliznak

17

.

Ha a Kedves Olvasó éppen ráér, ugorjon át március 23-án Brüsszelbe, a Momentum ott szervez uniót éltető bulit a magyar választóknak. A jelszó: „Van remény, hogy végre kalandvágyból utazhassunk és ne kényszerből”. A kampányzáró várhatóan a Holdon lesz, ahol Fekete-Győr András átveszi az Univerzum leghaszontalanabb semmittevőjének járó díjat.

 

 A jó ízlésű magyar demokrata március 23-án, pénteken szabadságot kér főnökétől, félreteszi minden ügyes-bajos dolgát, majd haladéktalanul Brüsszelbe utazik. Itt van egy ugrásra, hiszen az Európai Unió a mi hazánk! Amennyiben a Kedves Olvasó azt gondolja, hogy azért a belga fővárosba kiruccanni némileg macerásabb és drágább, mint a kerületi művházba átmenni egy választási fórumra – hát akkor be van gyöpösödve.

Mert nem elég európai, és nem látja a távlatokat! A Momentumosok viszont látják a jövőt, közlekedési programjukban ugyan a Brüsszelbe utazáshoz még nem adnak ötletet, de megoldják a vidék problémáit. Ha valaki eddig nehezen jutott be időben a közeli városba dolgozni vagy iskolába – a Momentum máris tálcán kínálja megváltó javaslatát. Megvan a csodaszer: az önvezető autó!

Esküszöm, ez nem vicc! Idézek Fegyőrék programjából: „Az innováció nagy eséllyel gyökeresen átalakítja a közlekedés költségeit és lehetőségeit a következő 10 évben. Ezen az időtávon Magyarországon is nagy eséllyel megjelennek majd az önvezető autók. Ez drasztikusan csökkentheti a közlekedés költségeit, megoldást nyújtva a vidék problémáira, illetve csökkentheti a városok torlódási terheit is.” Szóval nem kell izgulni, meg lesz itt oldva minden, ha ők kormányoznak!

Ami persze nagyban megmagyarázza azt is, hogy a Forbes magazin miért választotta Fekete-Győr Andrást Európa „30 legtehetségesebb ifjú politikusa” közé. Mert mi is lehetne előremutatóbb egy „tudásalapú piacgazdaságban”, mint saját hazád olimpiájának megfúrása?! A Forbes a pletykák szerint jövőre a kontinens legjobban öltözött orgyilkosait is díjazza…

Na, de vissza Brüsszelbe. Oda azért kell menni három héttel a választások előtt, hogy „Ünnepeljük együtt, hogy Európához tartozunk – egy délutáni közös politikai kiállással, majd egy bulival!” Hipi-szupi lesz! Rúgjunk be uniós irodistákkal, és mentsük meg a magyar demokráciát!

Ennél jobb program csak egy Holdon tartandó kampányzáró lehetne, kötelező birodalmi lépegető jelmezben. Ugyanis az sem kevésbé életszerű, mint a Momentum Mozgalom elképzelései a világról.

Ott Gulyás Marci távollétében megválaszthatnák az Univerzum leghaszontalanabb semmittevőjének Fekete-Győr Andrást. Pártja pedig meghirdethetné az önjáró űrhajók programját is, hiszen a jászsági tanyáról valahogy be kell jutni a falusi iskolába. Mert hát az oktatással is törődni kell ám. 

Egyszóval, jó bulizást, Momentum!

(Ha lehet, a jövőben is minél távolabb Magyarországtól.)

 

Fotó: bakearama.worldpress.com