Európa „reménysége” Pesten erőszakolt

45

 

Tegnap Sarhadi Bilal Ahmad „oltalmazásra szoruló” afgán állampolgár megerőszakolt egy magyar lányt. Azóta menekül. Ha valamelyik liberális civil aktivista nem fogadja be és dédelgeti „humanitárius” okokból, alighanem elkapják. A helyükben megkérdezném az esetet elszenvedő lányt, szerinte milyen büntetés méltó azért, amit az afgán elkövetett…

 

Európának vérfrissítésre van szüksége, és a migránsok nagyszerű munkaerőt is jelentenek – ez a nyugati liberális mantra. Aki ehhez nem alkalmazkodik, azt ki kell zárni a civilizációból.

Magyarország tavaly befogadta Sarhadi Bilal Ahmad, magát 18 évesnek mondó afgán „menekültet”. Úgynevezett oltalmazott státuszt kapott. Miért volt erre szükség? Fogalmam sincs, nyilván jó igazolásokat kapott valahonnan. Vagy túl sok lelkes civil védte állítólagos jogait.

Ezután Pestre jött Ahmad, ahol pár napja egy belvárosi gyroszosnál kapott állást. A tulajdonos már ki akarta rúgni, mert az afgán finoman szólva sem volt ideális munkaerő. Sajnos ezt nem tette meg időben, így tegnap „Európa reménysége” becibálhatott a szolgálati mosdóba egy magyar lányt, és megerőszakolta.

A rendőrségi szakkifejezés erre az, hogy „szexuális aktus eltűrésére kényszerítette” a nőt. Ezt a széplelkű, migránsokat pátyolgató média lelkesen alkalmazza is. Mintha nem történt volna semmi különös. Pedig de, ne szépítgessük, itt nem „megijesztettek”, hanem megerőszakoltak egy magyar lányt!

Hiszem és remélem, hogy hasonló nem fog többet előfordulni Magyarországon.

Azonban nem vennék erre mérget. Mert, ha ilyen a migráns, akit ellenőrzünk, akkor mi várható azoktól, akik illegálisan lépnek be, avagy éppen nyugatról néznek errefelé?

Budapesten ilyet most tapasztalunk először. De gondoljanak bele, hogy mi történik Németországban vagy Svédországban? Ahol ez nem meglepő és felháborító, hanem „az együttélés velejárója”.  

És mi fog történni Spanyolországban, ahova korlátlanul engedik be az álmenekülteket, sőt most már ingyenes orvosi ellátás is jár nekik? Ami a tősgyökeres hispánoknak euró ezrekbe kerül?

Mert munkaerő-problémákat kétlem, hogy megoldanak. A vérfrissítést én kihagynám, Ahmad és társai eljárási szokásainak ismeretében.

Az úgynevezett „emberiességi okok” kiküszöbölését meg nemes egyszerűséggel a magyar lányra bíznám.

Vagy bármelyik hölgyre, akit hasonló atrocitás ért.

 

 

fotó: EuropeNews