Merkel imámokat képezne

25

 

Az iszlám már Németország része, ezért új, állami ellenőrzés alatt álló rendszert kell kidolgozni a muszlim papok képzésére – jelentette be tegnap Angela Merkel. Ez mennyire jó ötlet! Németország természetesen úgy lesz öngyilkos, ahogy akar. Nagyon nem tetszene, de valahogy túlélem azt is, ha a kölni dómból mecsetet csinálnak a píszí jegyében. Csak minket hagyjanak ki ebből, nagyon!

 

„A dolgok kicsúsztak az irányításuk alól, és egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy mindannyian a lányokat erőszakolják, akik egyébként tiltakoztak az aktus ellen.”

Ez a hivatalos ügyvédi magyarázata annak a négy afrikai migránsnak, aki órákon keresztül becstelenített meg két holland lányt. Előtte a szórakozóhelyen elkábították őket, mert hát az ismerkedésnek is megvan a maga szubkultúrája…

Szeretnénk ezt Magyarországon?

A liberálisok állítják, ez nem bevándorlási probléma, mert bunkó magyar is tud erőszakoskodni. És én ezzel nem is vitatkoznék, de biztos, hogy a Juhász Péter-félék importjára szorulunk?

Azt sem mondom, hogy minden migráns erőszakoskodik. A macialsóban érkező húsz év körüli atomtudósoknak és filozófiai zseniknek nyilván nem ez a hobbija.

De nem lehetnének saját hazájukban atomtudósok és filozófiai zsenik?

Persze, nyilván az egész arab világban és Afrikában most hirtelen kitört a háború, ahonnan menekülni kell. Csak én speciel – a magam visszamaradott kelet-európai kultúrájával – először azokat menteném ki onnan, akik rászorulnak. Nagyszüleimet, anyámat, húgomat, feleségemet, gyerekeimet. Én meg esetleg ott maradnék harcolni, és jobbá tenni a hazámat.

Liberálisul ezt most finoman „kulturális különbségnek” nevezzük. Hát szerintem ez maradjon is így.

Hangsúlyozottan nem az baj, hogy van iszlám kultúra is egy országban. Senkinek a gondolkozását, hitét nem szabad korlátozni. De itt betolakodásról, hódításról van szó.

Angela Merkel píszí megoldása erre az, hogy megünnepli a négy és fél millió Mekka felé forduló „új németet”. Mert aztán hátha rajtuk múlik egy újabb választási ciklusa. Érzi persze, hogy a „régi németeknek” ez már egyre kevésbé tetszik, és hát ugye ők is szavaznak.

Ezért hirtelen elkezdett határvédelemről, a „probléma” helyi – azaz afrikai vagy ázsiai – megoldásáról beszélni. Beszélni… Mert történni nem történik semmi. A migrációt nem állítja meg, ha az Európai Unió felpénzeli a helyi hadurakat.

Aztán Merkel tegnap ennél is tovább lépett, kijelentette, hogy „muszlim papokat” helyben, Németországban, állami, adófizetői pénzen kell képezni. Elsőre ez akár logikusnak is tűnhet, mert ne félőrült iszlamista imámok árasszák el Európát.

Másodjára ez azonban a nemzeti öngyilkosságnak egy roppant idióta formája. Egy német kancellárnak nem a saját ősei hitének megőrzése lenne a dolga? Vagy bármely hazájában, nemzetében, történelmében hívő vezetőnek?

A következő mi lesz, a terroristák képzését is átveszik az Iszlám Államtól?!

Ráadásul – úgy őszintén – biztos, hogy az a világ legjobb terve, amikor katolikus vagy protestáns németek képeznek imámokat? Mert ha nem ők, akkor ki? Kiválogatják a píszí imámokat és rájuk bízzák a németeket? Komoly?!

Hogy saját arcukra formálják az országot, a mi pénzünkből és felhatalmazásunkkal?

Lassan nem tudom elképzelni, hogy Nyugat-Európa egyes vezetőinek mi a célja. Nem hiszem, hogy mindegyikük Soros-ügynök lenne, az ő „nyitott  társadalmát”, új világrendjét akarnák végrehajtani. Viszont akkor mi van?!

Tudják, igazából mindegy is. Ha ők ilyen-olyan okokból ezt az utat választották, majd lassan elszámol velük a népük. De mi ne kövessük őket!

 

fotó: yournewswire.com