Küldjék haza, aki terrorista-gyanús!

12

 

Most valószínűleg öt perc alatt kiírom magam az EU-konform píszí világból. Ugyanis felvetném, hogy minek várjuk meg, amíg valaki merényletet követ el, ha tudjuk, hajlamos rá? Miért nem toloncoljuk ki egyszerűen?

 

„Mr. Abedi! Bocsánat a zavarásért, de úgy tudjuk, hogy Ön illetve egy-két családtagja szimpatizál a terrorizmussal. Mi itt Európában roppant nyitottak vagyunk, bárki szabadon gyakorolhatja hobbyját. Ám a terrorizmus kissé más, így kérnénk Önt és kedves családját, 24 órán belül hagyja el az országunk területét. Biztosítunk Önöknek repülőjegyet, úti-csomagot hazafelé, sőt, választhat egyet a kis műanyag Eiffel-torony illetve Big Ben makettek közül is. De kérjük, most csomagoljon, ki van utasítva!”

Ennyi lenne! S ha ezt nem egy újságíró, hanem egy politikus írná le, mondaná ki, akkor rázúdulna a művelt világ haragja. Hát hogyan gondolja ezt az illető?! Ez az európai értékrend sárba tiprása! Maga nem ember, hogy ilyet tenne embertársaival! Maga szemét, fasiszta métely! Hát nem érti, mi lesz így az ártatlanság vélelmével?

De könyörgöm, milyen ártatlanságéval? A manchesteri merényletet elkövető Salman Abediről mindenki tudta, hogy egy, az Iszlám Állammal szimpatizáló pszichopata. Még a mecsetből is kiutasították. Ezt ne tudták volna a britek?

Hiszen a fél Scotland Yard már muzulmán hitre tért papíron, hogy megfigyelhesse, mi történik a mecsetekben. A titkosszolgálat pedig a londoni merényletek óta már akkor riaszt, ha a google-ba beírod a terrorista vagy bomba szót.

Vagy nem tudták volna, hogy a kedves papa, Ramadan Abedi az 1990-es években aktív Líbiai Iszlám Harci Csoport tagja volt? Jó, ráfoghatjuk, hogy amikor befogadták, még Moammer Kadhafi volt hatalmon Líbiában. De azóta őt likvidálták, országát rommá bombázták, az első, amit meg vittek magukkal, azok a titkosszolgálati papírok voltak.

Azokban benne kellett lennie, hogy mivel foglalkozott Ramadan papa. Abban most ne mélyedjünk el – pedig kellene -, hogy számtalan hibája és bűne mellett egy valamivel nem volt vádolható Kadhafi: a radikális iszlám támogatásával. Sőt, irtotta őket, ahogy tudta.

A líbiai diktátor még egyet megtett: nem engedte, hogy akár saját népe, akár a Fekete-Afrika jobb megélhetést kereső milliói meginduljanak Európa felé. Ennek fényében igazán jó ötlet és üzlet volt anarchiává bombázni Líbiát. Vagy éppen ez volt a terv? Mert onnan olaj már alig jön: Kadhafi idején napi 1,6 millió hordó volt a kitermelés, ma jó, ha meghaladja a félmilliót.

De mondom, ez egy másik történet.

Most Európának gyors megoldást kell találnia a terrorveszélyre. Erre vonatkozik szerény felvetésem is. Egy: ne engedjünk be több migránst. Kettő: aki bármilyen módon összefüggésbe hozható a terrorizmussal, azt toloncolják haza.

S most sújtson le rám a liberális média haragja!

 

 

Fotó: ABC.com