Magyar, vegyél burkát!

9

 

Burkában ment dolgozni a svéd Göran Martensson, hogy szolidáris legyen „nővéreivel”, akiknek tiltják ezt. Ez magánügy lenne, ha nem az őrületig fokozott politikai korrektség határozná meg az európai ballib gondolkodást.

 
A Kedves Olvasó tegnap burkában ment dolgozni? Esetleg kiegészítette leánygyermeke nevét egy férfias Kázmérral, fiát pedig beíratta egy csipkeverő tanfolyamra? Abban szinte biztos vagyok, hogy a fürdőszobán már ki van tűzve a pontos napirend, hogy mikor használhatják a család botrányosan elmaradott tagjai – úgy, mint férfiak és nők – és a progresszív nyitottak, azaz gender neműek.

Ha ezt a Kedves Olvasó nem tette még meg, kérem, kezdje el nagyon szégyellni magát! S vegye tudomásul, hogy most írta ki magát a politikailag korrekt világból! Ezt csak akkor teheti jóvá, ha gyorsan lecseréli a magyar zászlót egy szivárványszínűre. Ezen kívül kidobja Jókai regényeit és beszerez egy skandináv mesekönyvet, ahol Jancsi-Juliska és Juliska-Jancsi meggyőzik a meg nem értett boszorkányt, hogy térjen át a vegán étrendre, a mézeskalács házikót pedig építse újra bio aszalt-gyümölcsből.

Most a Kedves Olvasó joggal mondhatná, hogy hagyjam már békén a marhaságaimmal, de sajnos ez a valóság. Göran Martensson 51 éves svéd civil jogvédő a minap muszlim fejkendőben ment el dolgozni, mert így akart szolidaritást vállalni azon „nővéreivel”, akiknek ezt tiltja munkavállalója. A stockholmi sajtó nagy teret adott ennek a demokratikus kitörésnek, főleg, hogy az osztrákok közben betiltották a burka nyilvános viselését. Ausztriának mostantól svédhonban újra a hitleri az állandó jelzője.

A stockholmi, állami finanszírozású Egalia óvodában közben Hamupipőke helyett két zsiráf kalandjairól hallhatnak a kicsik, akik megtalálnak és örökbe fogadnak egy krokodil-bébit. Idilli család-modell, minél több aranyos migráns-krokodil befogadására ösztönöz.

Írhatjuk persze, hogy a svédeknek agyára ment a jólét és az Ikea-bútorok összerakása. Ez legkésőbb akkor válhatott nyilvánvalóvá a világ közvéleményének, amikor az éppen regnáló svéd király, XVI. Károly Gusztáv a skandináv fürdőzési szokások tarthatatlanságát ecsetelte a Svenksa Dagbladetnek adott interjújában.

A környezettudatos svéd demokrata uralkodó szerint tusolni kell, a kádakat pedig be kell tiltani! XVI. Károly Gusztáv ugyanis az egyik reggel bemászott a királyi kádba, és a boldog gumikacsázás közben hirtelen belényilallt, hogy ezzel mennyi vizet pazarol el! Idézzük: „Nagyon szégyelltem magam, amikor megfürödtem”.

A svéd agybaj tulajdonképpen a helyiek magánügye is lehetne, ha nem ez az idiotizmusba fokozott, politikailag korrektnek csúfolt gondolkodásmódot akarnák egész Európára rákényszeríteni a magukat baloldalinak és liberálisnak nevező pártok. Nevező, mert a fenti címkékkel illetett eszmékből mára semmi sem maradt, amit meg még szajkóznak belőlük, az pont az ellentétjét jelenti az eredeti gondolatoknak.

Az európai szociáldemokrácia először dobta Marxot, utána elavultnak minősítette az osztályszemléletet, végül rájött, hogy a dolgozó ember az csak fogyasztó. A derék szocdemnek meg az a dolga, hogy segítsen a multinak eladni nekik mindent. A munkás internacionalizmusból a tőke globális uralmának szolgálata maradt, a hazafiasságot pedig lecserélték „európai polgárságra”.

A liberálisok a „Szabadság, Egyenlőség, Testvériség” alapeszméjét „modernizálták”. Az általános szabadságjogokból annyi maradt, hogy amit ők jónak és progresszívnak ítélnek, csak az a jó, az a szabadság. Minden más elnyomás és diktatúra, mindenki más rohadt fasiszta.

Az egyenlőség gondolatát is átalakították: lettek egyenlőek, akik szolgálhatnak, és még egyenlőbbek, akiket szolgálni a többségnek munkaköri kötelezettsége születésétől fogva. Természetesen nem a pénz az érték, csak éppen az határozza meg annak értéket, akié a pénz. S ez az érték, nem a jogok és lehetőségek, vagy akár a nemek egyenlőségét jelenti, hanem azok összemosását valami szivárványszínű gender őrületben. Akinek meg ez nem tetszik, arra rá lesznek küldve a jogvédő civil verőlegények!

A Testvériség meg? Nos, az európai liberálisnak már sokkal inkább „testvére” az ide exportált migráns, mint hazája polgára. Természetesen tisztes távolságban, a liberális szalonokba csak a megmosdatott, lehetőleg kellően kiskorú csokibarna menekültet engedik be. A többinek legyen „testvére” a proli a külvárosban, aki amúgy is sötét bunkó, aki nem tudja megtanulni az együttélést más kultúrákkal. Mecsetet az ilyennek, majd megismeri Allah szeretetét!

Ez az a világ, amelyen jó pár éve csak röhögtünk volna, ma pedig ránk akarják kényszeríteni az Európai Unió megmondó emberei. Ha mi erre nem mondunk nemet nap, mint nap, és ezt Brüsszelben nem fogják fel és nem változtatnak, akkor idővel az egész uniót leszünk kénytelenek elutasítani. Nem csak mi, fránya büdöslábú kelet-európaiak, hanem Európa összes élni akaró nemzete.

 

 

Fotó: friatider.se

Facebook hozzászólások