Hurrá, nyaralunk!

12

 

Őcsényben tombol a fasizmus – ezt immár a fejlett Nyugat is tudja, sőt, ők azt is tudósítják „biztos budapesti forrásból”, hogy Orbán Viktor személyesen is lement migráns gyerekeket rugdosni. Persze, ez nem igaz. És? Demokrácia van, vaze…

 

Magyarország egyik festői táján, Őcsényben volt egy vállalkozó, aki azt gondolta, hogy a helyi panziójában remek lenne migráns-gyerekeket üdültetni. Amennyiben hősünknek agya lett volna, akkor szépen, csendben jött volna sok kapucsinó kisgyerek, és a falu népe össze-vissza puszilgatta volna a bogárszemű szépségeket.

De a jó vállalkozó úgy gondolta, hogy ezen szándékát világgá kell kürtölnie, amolyan „reklámfogásként”. Ez logikus, hiszen úgy általában az ember nem feltétlenül ismeri Őcsényt, de ha jön a Helsinki Bizottság vagy az Amnesty International, akkor buli van.

A falu népe azt gondolta, hogy ez nem jó ötlet. Nem azzal volt bajuk, hogy elesett ne jöjjön hozzájuk, azzal volt gondjuk, hogy falujukat „demokratizálják”.

Mert a fent nevezett szervezetek már kiválóan bizonyították, hogy mi történik akkor, ha „multikulturális integrációt” játszanak.

Tisztelt Olvasó! Ha megbocsátja, én most egy csöppet ingerült leszek. Most gyorsan, és azonnal cigányt fogok emlegetni, például!

A nyolcadik kerületben nőttem fel, tudom ki ember, ki szarházi bőrszíntől függetlenül. Láttam azt, amikor az emberek lopnak, csalnak, zsarolnak, megfélemlítetnek. Gyurcsányt is láttam – valahogy ő ilyen fogalmaknál mindig szóba kerül. No, a cigány – és igen, le merem ezt írni újra – tud dolgozni, ha adunk lehetőséget és értelmet neki.

Máskor, máshogyan nem. Se a cigány, se a gádzsó, se senki. Senki!

Velük kellene foglalkozni. Az ő tehetségüket nap, mint nap munkába kellene állítani. Az ő gyerekeiket meg kell tanítani az Életre, arra a tisztességesre, a becsületesre. Őket el kell vinni üdülni is. Ez szép és jó.

Ez a mi problémánk. A migráns nem a mi ügyünk! Ez legyen már tiszta és egyértelmű: nekünk ehhez semmi közünk! Van gondunk, bajunk nélkülük is elég!

Elesettek? Háborúból jöttek? Nem volt wifi az oázisban? Nekem ehhez mi közöm? Nekem ahhoz van közöm, hogy a NATO és az Európai Unió szétbombázta őket olajért, profitért, szánalmasan ledér píszíért! És rajtunk akarják leverni a boltot!

Most én annyira, de annyira ironizálnék. Írnám, hogy demcsi fiúk, ha ez az üdültetés annyira a lelketeket viszi, hát hajrá, oldjátok meg! Fogadjátok be, dédelgessétek, vigyétek ki a Margitszigetre, adjatok enni nekik biót kistálban! Egészségüket turbózzátok fel egy nemzetközi pluralizmus konferenciával!

Komoly?

Őcsényben az elesettet befogadták volna.

Nem azért, mert a magyarok emberek, hanem azért, mert ez természetes. De itt nem erről van szó! Itt gátlástalan emberkufárok játszanak.

Most éppen velük…

Értsünk már a szóból!

 

Fotó: occidentaldissent.com