Langyi tünti, bunkó Szanyi

28

 

Mivel nem sikerült semmilyen rendes balhét összehozni a Pride-on, a ballib jól bevált fegyveréhez nyúlt: harcba küldte Szanyi kapitányt! Az MSZP önjáró gulyáságyúja hozta a tervet, ledisznózta Orbánt és benyalt Sorosnak.

 

A magyar rendőrnél a jelek szerint nincsen jámborabb élőlény a földön. Ez gyaníthatóan a keleti nyitás politikájának köszönhető. Hiszen mi másért tűrték volna tavasszal buddhista papok nyugalmával, hogy a tüntikézők az arcukba fröcsögjenek, üres sörös dobozok céltábláinak nézzék őket?

S miért bólintottak rá az elmúlt napokban a Budapest Pride szervezőinek újabb és újabb igényeire és követeléseire (!) – épphogy szivárványszínű mundérba nem öltöztették a járőröket. Végül tegnap abba is belementek, hogy a melegfelvonulás útvonalát az utolsó pillanatban módosítsák. Ami el is szomoríthatta az LMBTQ közösség szervezőit, politikai mentorait és piócáit: hogy lesz így botrány?

Hogy lesz így kordonbontás? Hogy lehet majd körberohangálni a nyugati médiát, hogy Magyarországon verik a melegeket?

Pedig olyan szépen ki lett ez találva: meleg balhé, forró ősz! A Pride-on elkezdik, aztán a nyaralásból hazatérő tüntikézők folytatják! S most lett az egészből egy langyi ténfergés… Hát hogy döntsék meg így az Orbán hatalmát?!

Mit lehet ilyenkor tenni? Főleg, ha valaki már előre felvette a pénzt a „forradalmi napokra”? Valahogy azért tovább kell kelteni a feszültséget! Ha már ez a meleg dolog egyelőre nem jött be…

Vegyük elő megint a zsidó-kártyát? Azt kajálják Brüsszelben is, ráadásul az izraeli nagykövet is beszólt Orbánnak, valamivel fokozni kellene. Ki nem antiszemitázott még a héten? Bokros, Gyurcsány, Lendvai és Kunhalmi megvolt. Botka nem ér rá, szoci vezérekkel hadakozik. Ki jöjjön?

Hát ki más, mint Szanyi kapitány! Nehogy már ő kimaradjon a jóból! Zsidózzon már ő is egy derekasat!

S Szanyi Tibort nem kellett kétszer kérni. Ha őt ráeresztik egy témára, arra rá van eresztve! A politikus apait-anyait beleadott közleményébe! Olyan lett, amilyenre minden kulturált, europer szocialista büszke lehet.

Elsőször is sikerült jó féltucatszor leírnia a disznó szót, és egyszer sem a Szanyi Tibor jelzőjeként. Ez már önmagában komoly önfegyelemre utal. A disznó határozó természetesen Orbáné. A miniszterelnök nemzetáruló-, szolga-, hálátlan-, alkalmi fasiszta-, embergyűlölő- valamint pénzéhes disznó. Hetedik főbűne természetesen az antiszemitaság.

Szanyi indokaival nem fárasztanám a Kedves Olvasót. Hajaznak Hofi legendás viccére a nyuszikáról és a farkasról: Orbánon lehet füstszűrös sapka is, Szanyi szemében akkor is fasiszta és antiszemita. Hisz ez a megrendelt verdikt.

Orbán antiszemitizmusa például Szanyi kapitány szerint azért egyértelmű, mert a spekuláns kifejezést használta Soros Györgyre. Idézem: „A magyar nyelv szépségeit árnyaló történelmi sötétségek ugyanis a spekulánst és a zsidót összekapcsolják. Itt érhető tetten, hogy Orbán egy antiszemita disznó”.

Nem szeretnék nyelvészi vitába bocsátkozni a nagyszerű Szanyi Tiborral. De szeretném előre leszögezni: ha a jövőben bármely írásomban szerepel az idióta marha, degenerált hülye és a bunkó állat kifejezések valamelyike, azok nem kizárólag Szanyi Tibor szinonimái. Még ha az MSZP politikusa sokat is tett a nyelvünket árnyaló „történelmi sötétségért”.

Végezetül emeljük ki Szanyi közleményének vezérmotívumát. Orbán azért „disznó”, mert bántja szegény Soros Györgyöt. Aki persze Szanyi szerint „vérszívó kapitalista”, de hát kapitalizmus van, ő meg MSZP képviselő, így ez nem bűn, hanem érdem.

A Soros-imádatnak már kezd egész komoly irodalma lenni a ballib oldalon. Pénteken Bokros Lajos nevezte korunk legnagyobb magyarjának a milliárdost. Szanyi most rálicitált: Soros szerinte a „migránsmentő” szent, nagyszerű emberbarát is!

Világ Soros-bérencei, egyesüljetek! Meg igyekezzetek, nagy a sor a kassza előtt…

 

 

Fotó: alfahir.hu

Facebook hozzászólások