Merkel meleg lagzija

20

 

Angela Merkel tegnap újabb négy évre meghosszabbította kancellárságát. A melegházasság elfogadása elég ahhoz, hogy a szocdemek a választásoktól függetlenül meghosszabbítsák a koalíciót. Mert mi más érdekelné a németeket…

 

A német híresen kulturált és intelligens nép. A kampány idején is. A szeptember 24-i választás előtt is leült egymással egy sörre a szociáldemokrata Ulrik és a Merkel-párti Fritz.

– Fritz! Te egy mocskos, kirekesztő náci vagy, mert Merkelre szavazol!
– Te beszélsz nekem, Ulrik! A bolsevista, tolvaj Schulz-cal?!
– De mi, szocdemek, európaiak vagyunk! Hiszünk a Berlin-Párizs vezette unióban!
– Mi, konzervatívak még jobban hiszünk benne. Ráadásul Merkel Orbánt is utálja!
– Ő utálja?! Schulz egyenesen gyűlöli! Pedig mi, baloldaliak a szeretet pártján állunk! A migránsokért főleg oda vagyunk, és mi igazán integrálni fogjuk őket!
– Ulrik, te hazug komcsi-kufár! Merkel hívta be ezeket a cukkancs-mókusokat! És még többet hív be! Még több mecsetet építünk!
– Mi meg bezárjuk a keresztény templomokat! Erre varrjál gombot, hitlerista dúvad! Ilyen a mi nyitottságunk! Sőt mi, szociáldemokraták a melegeket imádjuk aztán igazán nagyon, támogatjuk a házasságukat is!
– Mi is bevállaltuk! Meg is szavaztattuk tegnap a Bundestagban!
– Most, hogy mondod! Akkor végül is minden rendben van, nem, Fritz?! Derék, jobboldali barátom!
– Ez a beszéd Ulrik, drága progresszív kamerádom! A fontos dolgokban értsünk egyet! S majd tovább kormányzunk együtt! De a választásokig azért versenyeztessük a programjainkat, jó?
– Alles gut! Megdumáltuk! Értékeket versenyeztetünk! Szóval a rohadt fasiszta nénikédet, Fritz!
– A Honeckerrel hetyegő ükanyádat, Ulrik!

Hát ennyi. Nagyjából így néz ki egy épületes választási vita. Aminek tegnap kihúzták utolsó „méregfogát”, a melegházasságot is.

Ami a berlini politikai elitet látszólag jobban izgatja, mint a migráns-invázió vagy a terrorista-veszély. Már, ha egyáltalán hajlamosak tudomást venni róla, hiszen a politikailag korrekt Németország továbbra is álomvilágban él.

A média – legyen szó kormánypártiról, ellenzékiről vagy Soros segítette „függetlenről” – rendre elhallgatja a bevándorlók által elkövetett bűntényeket, az integráció totális kudarcát. A mindennapi terrorista-fenyegetettséget. Egyedül az Alternatíva Németországért párt próbál tényekkel operálni, de rajta meg ott a fasiszta, kirekesztő bélyeg. Vagy, ami még rosszabb, egyszerűen elhallgatják, lényegtelen, szavazatra sem méltó erőként állítják be. Ők nem lehetnek a klub tagjai.

A migráns-kérdésben csak arról vitatkoznak, hogy miképpen lehetne őket még jobban segíteni. A választó meg döntse el, hogy a bevándorlókat öleléssel köszöntő Angela Merkelt, vagy a puszikat osztogató Martin Schulzot válassza.

De igazából min is kellene vitatkozni? Merkelék 2013 óta a szocdemekkel együtt kormányoznak, az elmúlt négy év balhéja közös. Vagy azon perlekedjenek, hogy melyikük tett hozzá többet, hogy az Európai Unió egy bürokrata pénznyelővé váljon?

Hogy mennyire használják ki a „kis országokat”, rendszabályozzák meg a visegrádiakat, hogy ne legyen akadálya a Berlin-Párizs tengely mindenhatóságának? Ugyan már, mindkét esetben a „nagyon” vagy a „még jobban” a válasz.

Vita legfeljebb azon lehetne, hogy Merkel vagy Schulz legyen Macron irányítója a fenti frigyben. De igazából ez sem kérdés. Angela Merkel 2005 óta a német és multinacionális tőke megelégedésére vezeti Németországot és Európát. Minek váltsanak?

Ezt sulykolja a mainstream média által a német választóba is. Legyen újra nagykoalíció! Menj el választani, jó német bürger, hogy ne legyen választásod! Vagy maradj otthon, az is szuper.

Folytassa Merkel, de biztosítékokkal!

Az egyik ilyen a melegházasság. Merkel tegyen újra hűségesküt a píszí világnak! Nem mintha nem bíznának benne, de a nyilvánosság előtt is újra meg kell erősíteni a frigyet!

Persze okosan. Ő szavazzon nemmel, hiszen van konzervatív választó is némethonban, de pártja engedje át az indítványt. Veszítenek ezzel szavazatot? Könnyen lehet. De Merkelnek szeptemberben csak nyernie kell, nem győznie.

Mert a fő biztosíték a nagykoalíció. Merkel mögül ugyanis, ha jelenlegi politikáját folytatja, bármikor kihátrálhat saját pártjának egy része, főleg a bajorok – eddig nem tették, a kancellár asszony jobban taktikázott.

Őket tovább zsarolni kellenek a szocdemek, vagy adott esetben a szabaddemokraták, esetleg a zöldek. Ha Merkel szeptember 24-én egyedül is többséget szerez, akkor is kell a nagykoalíció, a „liberális pisztoly” pártszövetsége „németjei” ellen.

A szeptember 24-i német választások tegnap eldőltek.

Heil, demokraták!

 

Fotó: juergenelsaesser.wordpress.com

Facebook hozzászólások