Fizess elő egy migránsra!

8

 

Stockholmban péntek délután terrorista migráns gyilkolt. A szocdem kormány ezért mára eljutott addig, hogy erősíteni kell a társadalom nyitottságát. Ezen kívül Nils Holgerssont ludastól hívják haza Lappföldről, mert a nemzetbiztonságra is kell figyelni.

 
Musztafa Rasid el-Ghafar tősgyökeres svéd állampolgár büszkén fordult barátjához, Haled Khalem Shenib másik svéd tősgyökeres állampolgárhoz.

– Te Haled, jó, hogy mi svédek összefogtunk a terrorizmus ellen!
– Ez tényleg jó, barátom Musztafa Rasid! Én vittem a stockholmi emlékhelyre tulipánt és kicsi plüss tevét!
– Jó, hogy szólsz, Haled! A terrorizmus komoly dolog! Holnap én is megyek, és viszek egy játékmacit! Meg kell mutatni, hogy összefogunk és komolyan teszünk a terrorista veszély ellen!
– Ez az igazi európai gondolkozás, Musztafa Rasid! Példát kell mutatnunk! Például Magnusson szomszédnak, aki azt mondta a szőke Johansennek, hogy hülye a szociáldemokrata kormány, amely ezután is beengedi a migránsokat! Nem lehet ilyen kirekesztően beszélni!
– Ez van ezekkel a begyöpösödött, mecsetbe nem járó svédekkel, Haled! Nem értik a demokráciát! De hétfőn jön unokabátyám unokahúgának másod nagybácsija, Abu Bakar el-Jabr, ő is svéd lesz, és mi majd megmutatjuk nekik, mi az, európai demokratának lenni!
– Rá emlékszem, barátom Musztafa Rasid! Ő volt ugye szelencefedő árus egy időben a líbiai Szurtban?
– Ő bizony, Haled! Szakértelme kell Európának és a mi Svédországunknak! Hozza szűkebb rokonságát is.
– Hányan jönnek?
– Négyszázhetvenöten, ha nem számítjuk Abdulla kuzint, aki esetleg elhozza menye kétezerötszáz közeli fiútestvérét is!
– Nagyon helyes, Musztafa Rasid! Mi svédek tartsunk össze! Meg az európai demokráciának elengedhetetlen a vérfrissítés és a nyitottság! Magnusson szomszéd és a szőke Johansen ezt nem érti, de ők nem elég rugalmasak és maradi konzervatívok!

Magnusson szomszédot és a szőke Johansent, valamint sok százmillió európai sorstársukat láthatóan nem csak a svéd szociáldemokrata kormány nem érti, hanem a nagyságos Európai Unió vezetése sem.

Nehéz elképzelni másképpen, hogy az Európai Parlament – amikor öt percenként gyilkolnak „menekült terroristák” Európában – miért fogad el olyan állásfoglalást, amely a migráns inváziót ösztönzi. Hacsak nem köpnek az ő véleményükre. De tehet ilyet egy európai uniós vezető?

Csak rövidke példa az uniós állásfoglalásból. A politikának és a társadalomnak, – azaz Önnek, Kedves Olvasó -, „befogadóbbnak kell lennie” és felfognia végre, hogy az illegális migráció nem szabálysértés.

A határ természetesen valami amorf fogalom, amit ugyanakkor ellenőrizni kell. Ez így nyilvánvaló marhaság, de hát az ukáz Brüsszelből jött. Hoztak egy rendelkezést is, hogy a rendőrök nézzenek meg már minden igazolványt a „schengeni határokon”. Ez főleg Röszkén, az unióból kifelé roppant hatékony intézkedés, mert így hátha több migránst tarthatunk Európában.

Brüsszelben azt is elfogadták – az összes, hazája biztonságáért nagyon aggódó magyar MSZP-s, LMP-s, DK-s és Együttes képviselők lelkes hurrázásával -, hogy legyen legális migrációs útvonal. Jöjjenek már minél többen! Mert a migráns „lehetőség a befogadó országnak”!

Ezenkívül legyen uniós „áttelepítési program” is! Most komolyan? Hétfőre ennek fényében gyanítom, hoznak egy rendeletet, hogy mindannyian fizessünk elő egy migránsra… Ha viccnek gondolnám ezt, röhögnék. De ez a realitás.

Meddig viseljük ezt el?

 

 

 

Fotó: conservative.com

Facebook hozzászólások