Kié lesz Európa?

82

 

Huszonötezer illegális migráns követelt tartózkodási engedélyt, pénzt és lakást magának tegnap Rómában. A kedves urakból és hölgyekből, valamint elesett csecsemőkből álló tömeg énekelt és táncolt. Alig néhányan morcoskodtak csupán a „merkeli ingyenebéd” késlekedése miatt. Őket jogvédők nyugtatták: lesz minden, amit szeműk-szájuk kíván, csak leverik a rasszista magyarokat és lengyeleket. Azok nem igaz európaiak!

 

Pörgős afrikai zene, lüktető ritmusra táncoló fiatalok, jókedv és mulatás, alkohol és egzotikus jutalom-nasi a jogvédőktől – ilyen az ideális és szolidáris Európa, a kultúrák és népek olvasztótégelye, a globalizáció diadala. Ezt próbálta bemutatni tegnap vagy huszonötezer illegális migráns és néhányszáz libbal aktivista Rómában.

Csuda jó volt a hangulat, értette itt mindenki az európai kultúrát: le kell tudni a karácsonyi ajándékvásárlást, ráérnek utána törni-zúzni, lopni, erőszakoskodni. Most robbantgatni sem volt kedve senkinek. Minek? Itt jobb emberek vonulnak fel.  

És ők kedvesek és aranyosak lesznek a jövőben is. Utcazenélnek és Kínából hozatott autentikus afrikai kütyüket árulnak, ha az olaszok, és úgy általában az európaiak is jól viselkednek.

Először is legyenek már oly drágák, hogy adnak mindannyiuknak tartózkodási engedélyt és ingyen otthont. De olyat ám, amilyen a rendes olaszoknak is van, nem a lerobbant lakótelepeken lebzselő munkanélkülieknek! A „megélhetéshez szükséges minimális szociális segélyt” se az olaszokhoz mérje a római kormány!

Ők a messzi Afrikából jöttek, megfáradtak, ezért csak jár valami extra luxus? Ha már kéretlenül is felfrissítik a megfáradt európai vérvonalat!

Hogy illegálisan érkeztek? Ezért a rohadt európai nacionalisták és rasszisták a felelősek! Ők szívesen jönnének talpig útlevélben is, de a szemét határőrök azokat megvizsgálják! Hát civilizált magatartás az ilyen?!

Ezért hívják a mozgalmukat is „Határok nélküli jogoknak”! (Ezúton is köszönet a szervezéshez a liberális és baloldali szervezeteknek, jogvédőknek és személyesen George Soros bácsinak, a határokon átnyúló mikulásnak. Neki ezért azt is megbocsátjuk, hogy nem dzsihadista, hanem zsidó! Ja, bocs, most szóltak, ilyet mi kamerák előtt nem mondunk… Némi pogrom, muszlim igazságtétel, és ISIS kitűző azért belefér a píszíbe, ugye?)

„Sem gumibot, sem tenger, sem falak nem állítanak meg bennünket! Nem vagyunk postai csomagok!”

Szóval azt tessék gyorsan elfelejteni, hogy mi hazamegyünk! Itt akarunk élni, ehhez jogunk van! Maguk felelősek mindenért! Gyarmatosítás, korrupciós segély a vezetőinknek, polgárháborúk szítása! Hogy ezért miért fizessen minden európai, akiket ugyanazok zsákmányoltak ki, ugrasztottak egymásnak, mint minket? Hát ez a szolidaritás!

Tessék rendesen elolvasni a röplapokat, amelyek minket Európába hívnak! Brüsszelben, Berlinben, Párizsban nyomtatták azokat – csak hozzájutnak. Hiszen mi is megkaptuk Szenegálban, Elefántcsontparton, Maliban és Ghánában is! Ha máshogyan nem, hát e-mailben! Nincs mit ennünk, de legalább az Európai Unió nekünk is biztosít ingyen wifit! Még Kalasnyikovot is lehet a neten rendelni! Juhé, demokrácia!

Tehát, Európaiak, nagyon ne felejtsétek: „Mindannyian egy csónakban evezünk!” Ezért ebből az európai ladikból nagyon gyorsan dobjátok ki azokat, akik nem nyitnak nekünk ajtót! Jól mondja Brüsszelben a jó Merkel tanti, és ez a francia Macron kisasszony, hogy az EU-ból ki kell vágni azokat, akik nem akarnak befogadási kvótát, akik nem szolidárisak velünk, migránsokkal!

Ki az európai csónakból a lengyelekkel és magyarokkal, a sok közép- és kelet-európai rasszistával!

Majd mi beköltözünk az otthonaikba, ha kapunk hozzá németországi segélyt!

Majd mi megmutatjuk ezeknek, milyen együttérzőnek lenni az elesettekkel!

Majd mi példát mutatunk erkölcsi kötelességből és humanizmusból, csak győzzék figyelni!

Igazi új-európaiakat Európába!

 

Fotó: AFP/Jacopo Landi/NurPhoto