Ágika társat keres

16

 

Kunhalmi Ágnes lett az MSZP arca. No, nem ő lesz a miniszterelnök-jelölt, ő csak a januári kongresszusig vigyorog és picsorog a kamerák előtt a pártot reklámozva. Utána kiderül, hogy a vezérek megalkudtak-e valakivel, avagy már nincs is miről üzletelni. Győz a szocialista realizmus: a kasszát risztelve bezárják a boltot. De mi van, ha Ágika közben programot hirdet? 

 

„Hirdetés”

Tárgy: Társkeresés, haszonalapú kapcsolat és érdekházasság lehetőségével; tartós és rövidtávú viszony is érdekes közös megegyezés esetén.

Feladó: Magyar Szocialista Párt

Sziasztok! Kicsit korosodó, de laza erkölcsiségű, fiatalos pártot képviselek Budapesten. Egykor kormánypárt voltunk, azonban az idő vasfoga minket sem kímélt. Most már lassan a parlamenti küszöb átlépése is siker lenne, de ennek ellenére még mindig az élet szép pillanatait keressük.

Társunk lehetne egy szintén a fővárosban szocializálódott, jólszituált szervezet. Káros szenvedélyektől nem kell mentesnek lennie, ilyesmi az MSZP-ben csak zavart okozna. Így az árulás, lopás, korrupció, a haza kedvező haszonkulcsú kiárusítása elképzelhető. Természetesen csak közös „szimpátia”, a kölcsönös „bizalom” alapján, hogy mindenkinek jó legyen. A készpénz még senkit sem csalt meg!

Komoly szándékú jelentkezőket várunk, mert nagyon rossz a magány. Csalfák és léhűtők ezért ne sokáig kíméljenek!

Elképzelhető pillanatnyi, rövidtávú, avagy választásokig tartó flört is. Sőt, azután is nyitottak vagyunk a találkozókra. Mert nem a kimondott szó, hanem a pénz iránti vágy kötne össze minket. A legtisztább kapocs!

Így elképzelhető akár hosszútávú együttlét is; olyan társra is nyitottak vagyunk, aki családot alapítana. Tudjuk, hogy ez nem egyszerű. Az anyaság csodálatos érzését már átéltük egyszer. Csalódnunk kellett: Feri elhagyott minket, majd visszatért követelőzni!  Most minket e zabigyerekkel együtt kell elfogadnod! Mint minden zaklatott felmenőkkel rendelkező kamaszodó, ő is szeleburdi, önkényes és kissé pszichopata, de a lelke mélyén jó és tiszta bankszámla lobog. A mi nevelésünk!

De mint jeleztük: nyitottak vagyunk új famíliát alapítani, utód is jöhet. A pillanatnyi tűztől, a léha, ám annál melegebb momentumoktól sem félünk. Láttuk Fekete-Győr Andrást a hercig Frans Timmermans „barátságában”, Brüsszelben. Nekünk az Európai Bizottság alelnöke, aki Soros Györgyöt – a mi Gyuri bácsinkat – legjobb barátjának nevezi, a legjobb vőfély.

Lehet ez nyitott házasság is, ha ez a kérés. Romantikus alkatok vagyunk. Izgalmat is keresünk. Kezdenénk viszonyt olyanokkal is, akik egykor félreléptek a demokrácia mezsgyéjén, kicsit fasiszták és antiszemiták voltak, de ma – bűnt bánva – tisztábbak, mint akármelyikünk! Mi modern szocialisták vagyunk, előttünk nincsenek erkölcsi gátak! András lehet Gábor is, ha úgy alakul… Mi, szocialisták, nem vagyunk kirekesztőek!

Kérem, hogy a hirdetésünkre jelentkezők ennek fényében becsüljék fel értékünket!

Van ma Magyarországon párt, amely annyiszor fordított volna erre-arra köpönyeget, mint mi?

Van ma Magyarországon párt, amelynek kormánya jobban adósította volna el a hazát?

Van ma Magyarországon párt, amely nálunk többet tett volna azért, hogy mások szabják meg, hogyan éljünk?

Nincs! Ez a mi, a magyar szocialisták becsülete!

Ezért kínáljuk most fel ismét magunkat! Vezetőinket, tagjainkat és főleg szavazóinkat. Kalandorok, politikai egyéjszakások se kíméljenek, új kalandot keresünk! Mi, a Magyar Szocialista Párt! Találjunk egymásra, hisz párosan szép az élet!

A válaszokat várjuk a „Szomika vagyok, mosolycica lennék” jeligére.

 

Fotó: facebook.com