Juhász Péter levele Szupermennek

6

 

Az Együtt elnöke egy igen ízlésesen megfogalmazott feljelentő levelet küldött Magyarország ellen Benjamin Netanjahunak. Az izraeli kormányfő válasza késik, így hősünk megkereste Szuperment!

 

Kedves Szupermen!
Drága Clark Kent!
Én Hősöm!

Elnézést, hogy ismeretlenül zavarlak! De hát, legalább mi, világmegmentők tartsunk össze! Meg aztán szállunk mi még együtt!

(Érted? Repültünk, szálltunk, elszálltunk, meg Együtt! Nagyon ott vagyok ma a szójátékokban, ütős ez a mostani cucc! Javaslom, Te is próbáld ki, eldobod tőle a piros-kék pizsidet! Még Batmant is Bangó Margitnak látod!)

Na, szóval, azért fordulok hozzád, mert itt Magyarországon bajok vannak! Nagyon nagy bajok! Erről a héten már írtam Benjamin Netanjahunak is! Nagy frász az öreg, visszavonatta a nagykövete Soros-plakátokat bíráló közleményét. Megvédte az Orbánt! De én jól megmondtam neki a magamét!

Persze csak finoman, diplomatikusan! Egy izraeli kormányfőt mégsem szúrhatok le csak úgy! Így inkább „beetettem”, jól feldobtam nála a Viktort! Ilyen jó feljelentő levelet a Rajk-per óta nem írtak! Még a Gulyás Marcinak is tetszett, pedig ő nagy szakértő: az általánosban négyszer is bemószerolta a tesitanárt, mert az nem alkalmazott ellene testi fenyítést.

Szóval nagyon jó lett ez az írás! Képzeld el, Kedves Szupermen, egy alig egy oldalas levélben legalább tucatszor használtam az antiszemita szót, a zsidót és a fasisztát már nem is számoltam. Ha ettől nem hatódik meg egy izraeli miniszterelnök, akkor semmitől! Ráadásul a végén cselesen kértem, hogy avatkozzon be a magyar ügyekbe! Ezt csak kajálja, nem?!

De azt látom, sikerült is a dolog, ugyan nem válaszolt nekem egy szót sem, de az Orbán nagyon megijedhetett a levelemtől, gyorsan le is szedeti a plakátokat. Jó, egyébként is eltávolítanák őket, mert lejárt a szerződés, de az én variációm hitelesebben hangzik! Most is éppen ezt ünnepeljük az ex-LMP-s Vágó Gabesszal és a kétfarkús Kovács Gerivel. (Kép fent mellékelve.)

Jó hír az is, hogy az Európai Bizottság újabb kötelezettségszegési eljárást indít a magyarok ellen! Erről ugyan sajnos nem én írtam Junckernek, a szocik és Gyurcsányék az ilyenekben mindig szaporábbak. Te Szupi, édes egyhaverom, ezeket feljelentgetésben még neked sem sikerülne leköröznöd, olyan gyorsak! De ez van, esetleg majd visszadátumoztatok egy dísztáviratot, azt kirakom a honlapomra. Lássa a világ, hogy dolgozom, mint a güzü!

No, ebben kellene a szíves segítséged, Szupermen! Ugye az van, hogy én nem igazán szeretek úgy dolgozni, mint a güzü. Sőt, párttársaimban sem vettem még észre sohasem különösebb hajlamot az ilyesmire. Nem ugornál be néha helyettünk? Gyors vagy, mint a villám, neked semmibe sem lenne…

Az kéne először is, hogy minden sorosos plakátra írd rá, hogy „büdös zsidó”! Ha az gyorsabban megy, jó a sárga csillag is. Nem vagyok válogatós. Habár… Te mégiscsak Szupermen vagy: nem tudnál néhány kellőképpen agresszív, focidrukker jellegű neonácit festeni a hirdetésekre? Vagy az túl nagy kérés? Olyan jól el tudnám passzolni az ilyen képeket Nyugaton…

Ha ezzel megvagy, kellene menni még egy kört, és eltávolítani a plakátokat, mielőtt a hirdetésszervező cég ezt megteszi. Kérlek, igyekezz, mert azt ígértem a világnak, hogy majd mi, az Együtt aktivistái leszedjük azokat. Mert hát a jelszavunk: Cselekvésből lesz a változás! De hát meleg van ugye, meg a sok egyéb teendő elviszi az időt. S mégsem maradhatok szégyenben, én, az Igazmondó Juhász! (Hehe, állat a cucc!)

Ha ezzel megvagy, Szupermen, akkor mára csak néhány semmiség maradna. Először is kérlek, szippantsd fel délutánra Budapestnél a Dunát, mert valahogy meg kellene akadályozni a vizes világbajnokság megnyitóját. A vizet aztán rázúdíthatod Fürednél a Balatonra, akkor az ottani vb-nek is annyi, s a turisták is látják, milyen katasztrofális a helyzet Magyarországon. Természetesen ne feledkezz meg a Duna Arénáról sem, de azt elég, ha a szemeddel felégeted!

Innen már nyugodtan Amerika felé veheted az utad, csak közben göngyölítsd már fel a déli határkerítést, léci! A drótot aztán le kellene szállítani Brüsszelbe, ott majd épül belőle egy szép migráns emlékmű, amely tiszteleg a sikeres integráció és a meg nem értett terroristák előtt.

Ennyi lenne, amit a magyar demokraták elvárnak tőled, Szupermen! Ezt kötelességed megtenni a szabad világért és az életformánkért is!

Vesszen Lex Luthor és Orbán Viktor!

Üdvözlettel őszinte híved:

Juhász Péter

 

U.i.: Kedves Szupi! Lenne még egy csekélység: lecserélnéd a kék-piros ruhádat szivárványszínűre? Így kicsit kirekesztő vagy. S lehetne arról is szó, hogy valamilyen semlegesebb nevet keress magadnak? Mondjuk, lehetnél Szupergender!

 

Fotó: facebook.com