Regisztrált terroristák

3

 

A magyarországnyi lakosságú Belgiumban tizenkilencezer terroristát illetve terrorizmushoz köthető személyt tart nyilván a rendőrség. Atrocitás nem éri őket, azt nem engedik az európai uniós normák, illik megvárni a tömeggyilkos merényletet.

 
– Bonjour, Monsieur al-Bakrt! Zavarhatom egy pillanatra?
– Hát hogyne, Monsieur le Commissaire! Miben segíthetek a biztos úrnak?
– Csak néhány formaság, tudja, frissítjük az adatbázisunkat. Megmondaná, mi az Ön foglalkozása?
– Terrorista lennék, kérem szépen. Már apám, Mohamed al-Bakrt is az volt. Talán hallott is róla, híres gépeltérítő volt az öreg. Fiamat is erre nevelem!
– Ez igen dicséretes, Monsieur al-Bakrt! Mi itt Belgiumban nagyra tartjuk a tradíciókat. Elmondaná, hogy kedves neje mivel foglalkozik?
– Kalila ismert muszlim szélsőséges, igen büszkék vagyunk rá a házban. Most nincs itthon, a sarki iskolában toboroz öngyilkos merénylőket az Iszlám Államnak. A Monsieur le Commissaire lánya is ott tanul.
– Tényleg, most, hogy mondja! Az üzenő füzetében benne is volt, hogy tovább kell ma bent maradnia, mert a kultúrák békés egymás mellett éléséről lesz civil foglalkozás. Jó dolog, hogy tanulnak új dolgokat.
– Igen, én is így gondolom, ez az igazi európai hozzáállás! A Monsieur le Commissaire adakozna esetleg a feleségem projektjére?
– Természetesen, ha ad egy számlaszámot, szólok a srácoknak is az őrsön, a polgármester úr is szívesen segíti a civil projekteket. Még egy formaság lenne csupán, Monsieur al-Bakrt! Készül mostanában terror-merényletre?
– Most semmi konkrét, biztos úr, még csak tervezgetünk. A kis Abdullah lent barkácsol a pincében egy repeszbombát, de kicsit tunya a gyerek, folyton csetel az iszlamista oldalakon, nem tudom, mikor készül el.
– Hát hiába, a mai fiatalok… Megtenné, hogy ha robbantani készülnek, bejelenti nálam? Három napon belül kellene az adminisztráció miatt, tudja uniós biztonsági szabvány, meg ilyenek. De hát végül is mi ismerjük egymást, tudja mit, elég, ha utána szól. Az asszony meg csak jöjjön nyugodtan adományokért személyesen is, majd útba igazítják a fiúk az utcán, szólok, hogy ne vegzálják fölöslegesen. Géppisztoly van náluk, de ez ne zavarja, ez puszta formalitás.
– Köszönöm, Monsieur le Commissaire, Ön igazi európai jellem! Minden úgy lesz, ahogy parancsolja, én is nagy híve vagyok a békés egymás mellett élésnek.

Hát valahogy így működhet a gyakorlatban az Európai Unió biztonságpolitikája. Mint a minap kiderült, csak Belgiumban mintegy 19 ezer embert tartanak nyilván a terrorizmushoz köthetően. Mindegyikükről van akta, tudják, hol élnek, néha a rendőr el is megy családlátogatásra. Az önkormányzati kisebbség-felelős meg visz segélyt és együttélési prospektust.

Természetesen a rendőrségi adatbázisban rögzítettek „nem mindegyike (!) követett el, vagy kísérelt meg terrorista támadást”. Sokan vannak közöttük olyanok, akiknek telefonján, számítógépén, vagy közösségi oldalaikon talált információk alapján bebizonyosodott, hogy szimpatizálnak, vagy valamilyen formában kapcsolatot tartanak terrorista csoport tagjaival.

Egyszóval rendes, törvénytisztelő „új belgák”. Ahogy Soros György mondta, ők Európa géntartaléka.

Na most, az Európai Unió vezetése ebből a „géntartalékból”, amelynek természetesen „nem mindegyik” tagja követett el még terrorista támadást, importálna még pár milliót. Aztán őket szétszórná az egész kontinensen, jusson már a jóból mindenkinek.

Brüsszel ezt akarja keresztülverni a jövő heti uniós kormányfői csúcson, Soros is ezért látogat ide. Már nem elég üzenni, telefonálni, személyes „varázsára” van szükség.

Az Európai Néppárt Soros fizetési listáján lévő képviselői ezért akarják „megregulázni” Orbán Viktort, és nem utolsó sorban a visegrádi országok képviselőit is. Most már nagyon példát kell statuálni! Tessék csak szépen megnyitni a határokat!

Franciaországban ma tartják az elnökválasztás első fordulóját. A csütörtöki párizsi terror-támadás után azonban nem a migráns-kérdés vagy az ország biztonsága a fő problémája a libbal oldalnak, hanem az, hogy megállítsák Marine Le Pent.

Avagy ahogy egy anarchista elnökjelölt fogalmazott: állítsák meg a rasszista diszkriminációt, mert az tehet a terrorizmusról!

De jó, hogy európaiak vagyunk, és hazánk az Európai Unió…

 
Fotó: timesofisrael.com