Gyűlölj píszíből!

8

 

„Kikérem magamnak, hogy Maga előre enged az ajtóban, szexista disznó!” – mondta egy nyugati pályaudvar melletti gyorsétteremben egy fiatal trendi lány, amikor egy kávéra odatévedt úr ajtót nyitott neki a bejáratnál.

 

Elolvasta a fenti idézetet a Kedves Olvasó még egyszer? Mert én igen, sokadszorra látva és átélve sem tudom elképzelni, hogy ez megtörtént. Pedig de. Abszurdot tetézni Magyarországon persze nem nehéz, de egyeseknél komoly igény van rá láthatólag.

A píszí, a politikailag korrekt gondolkozás mára átment a totális agyamentbe. Ők keresnek okot arra, hogy gyűlöljenek! Ez nem csak politika, ez életérzés. Amit egyes politikusok és pénzek generálnak a demokratikus Nyugatról. Mert buta polgár jól szavaz!

Gyűlölöm anyámat! – Megszült! Pedig megtehette volna, hogy nem! Akkor én lettem volna… Hoppá. De kamasz vagyok, nem kell gondolkoznom, éppen lázadok. Keresem az önmegvalósításomat. Harminchárom évesen, anyám számláján és bérelt kétszobás belvárosi lakásában.

Gyűlölöm apámat! – Ő sosem ad elég pénzt! Ő ugyan nem szült meg, de esetleg köze lehetett hozzá. Miért nem csináltak steril lombikbébi programban? Vagy miért nem voltak vámpírok alkonyatkor? De főleg, miért nem kapok még több pénzt?

Gyűlölöm a fasírtot! – Ő nyilvánvalóan gonosz! Húsból van, mint a pörkölt! Anyám is olyat főz! Bezzeg ott van a gyros és a bolognai pizza! Ők trendik és vegák! Anyu meg olyan…

Gyűlölöm a tanulást! – Én magamtól vagyok kreatív, lavcsi-szercsi volt a töri tanár is, de folyton valami Nándorfehérvárról beszélt! Az mi? Meg miért beszélt? Nincs sms?

Gyűlölöm Orbán Viktort is! – Bezáratja a CEU-t is, ami felsőoktatásilag nagyon rossz dolog. Reform és újítás kell ide! A felsőoktatás amúgy vajon egy vagy két szó?

Gyűlölöm az öribarimat is! – Ő adta azt a könyvet is kariajiba! Mit csináljak én egy könyvvel? Az ott lehet telefonban és ott elég betűzni 140 karakterben. A karakter betű, a könyv valami bonyolultból van.

Gyűlölöm a politikát! – Nem cuki! Sokat beszélnek valamiről. És egyébként is, miért nincs London Magyarországon? Vagy Magyarország Londonban?

Gyűlölöm megint az öribarimat! – Még mindig csak egyszer lájkolta a muffin-evős képemet. Pedig annyira édi vagyok muffint kajcsizva.

Gyűlölöm az öregeket! – Ők öregek! Miért nem halnak meg? Én vagyok a jövő, nekik az a dolguk, hogy a jövőmet jövőzzék! Utána húzás!

Gyűlölöm a… – Mit is? Megint gondolkoznom kell, mit gyűlölök! Pedig gyűlölni nem trendi, én szercsizni szoktam. Mindegy, jön sorozatom ismétlése, művelődni kell, szerintem most Szulejmán másképpen csinálja majd azt a Nándorfehérvárt. Én szurkolok neki.

Cukimukik vagytok, hogy ezt elolvastátok. Habár titeket is gyűlöllek! Mert ti korlátozzátok az én identitás-megvalósításomat! Majd megyek szavizni, ha szólnak a spanok, mert ti bezárattátok a CEU-t is! Puszika!

 

 

Fotó: pinterest.com