Ők védenek

7

 

Tegnap 462 tiszthelyettes rendőr tett esküt Budapesten. Alapvetően ennek nem kellene komolyabb hírnek lennie. Most mégis az, mert a határra mennek. Értékeinket védeni – és ez most nagyon nem pénzügyi fogalom.

 

Állnak ott az egyenruhában. Tudják mit jelent ez. Viselni is tudják. Most már büszkén, úgy, hogy nincsenek kételyeik arról, hogy a hazájuk ott áll mögöttük. Nem csak úgy odadobja őket valahova. Ha fegyvert használnak hazájukét, a jogért, akkor attól nem kell megijedniük.

Büszke a tekintetük is. Katonának az való. Rendőrnek is. Jóleső látvány, hogy az eskünél ott van egy szeretett nő is, akinek akkor adsz át gyűrűt. Az is egy egyenruhás szokás.

Ez egy publicisztika, de engedjék meg, hogy most idézzek. „Molnár László őrmester a határvadászképzés tiszthelyetteseinek ünnepélyes eskütétele után nem sokat teketóriázott és hezitált, mindenki előtt megkérte kedvese, Nagy Andrea kezét. Természetesen az esemény boldogságban, örömbe, és puszikba torkollott, hisz erre nem lehetett nemet mondani”.

Köszönöm, ha elolvassák ezt az idézetet.

A haza védelmére ez dukál. Nem tudom, hogy a Kedves Olvasó miképpen nevelkedett. Gyanítom úgy, mint én. Úgy, hogy a hazát szokás megvédeni.

Aki ránk tör, bármilyen legyen nemzetisége, mi azt nem hagyjuk. Én érteni törekszem, hogy vannak állítólagos európai normák, amiért ezt nem lehet. A betolakodókat pátyolgatni kell, nekik pénzt és jövőt kell adni, azoknak, aki hazámra rontottak!

Tudják, ezt én nem akarom érteni. Én azt gondolom, hogy ezeket kergetni kell! Tette ezt a Hunyadi család több tagja, de alapvetően mindenki, aki magyar. A hazába nem engedünk olyasmiket, akik lányainkat, húgainkat, anyáinkat gyalázni akarják. Nevezhetjük őket szépítgetve a valóságot menekültnek, kétségbeesett átutazónak, vagy bárminek. A lényegen azonban ez semmit sem változtat.

Nekik nincs joguk ránk törni! Nem vendégnek, hanem betörőnek lenni! Akkor sem, ha a nagyszerű Európai Unió vezetősége ezt megengedi. Én most fogom, és ezt a jogot semmibe veszem! Mert ez a jog semmi! Ez a jog lányaink, húgaink, anyáink megerőszakolását hagyja jóvá!

Tudom, hogy amit most leírtam, az nagyon antidemokratikus. Ezért holnap fogom és elmegyek felpofozni magamat a tükrömhöz. Ez igen kényelmetlen lesz, mert átélem a nyugati demokrácia ellen elkövetett bűneimet.

Utána viszont előveszek egy fejszét!

Kérem, bocsássák ezt meg nekem, nyilván alacsony a demokrata-hányadosom.

De kimegyek a házamat és hazámat megvédeni!

 

Fotó: gondola.hu