Előre Gotlandért!

4

 

Svédország jövő januártól visszaállítja a sorkatonaságot. A döntést nem a migráns-invázió miatt hozta meg Nobel népe. Ennél sokkal fontosabb dologról van szó: Oroszország fenyegeti Gotland szigetét!

Rossz hírem van a Kedves Olvasónak! 

Ez nem egy apró rossz hír, ez komoly probléma!
Kérem a Kedves Olvasót, ezt nagyon komolyan vegye! Ne pliszcsiszáré semmiségnek kezelje ezt az ügyet!
Ez veszélyezteti nyugati életformánkat! Emiatt bajban lesz a liberális életrend! Ezért talpra kell állnia mindannyiunknak!

Vagy legalábbis négyezer, 1999-ben született svéd állampolgárnak!
Nekik harcba kell menniük! Ott kell hagyniuk az Ikeát! No persze, nem csak úgy! Demokrácia is van a világon, könyörgöm.

A négyezer 1999-ben született hős vikinget a svéd védelmi minisztérium szóvivője szerint fizikai és pszichológiai alkalmassági vizsgálat után választják ki az említett időpontban született tizenháromezer svéd állampolgár közül.

Ha a Kedves Olvasó ezt a hírt sokadszorra is elolvassa, mert elképesztő marhaságnak tartja, és ilyen nincs, mert tényleg elképzelhetetlen… Hát nem. Ez tény!

Gusztáv Adolf fújja újra harsonáját! Aki szőke és kék szemű, vegyen mundért! Miért?

Mert jönnek a muszkák!

Az oroszveszély egy jóféle dolog.
Lehet vele fenyegetni akármikor. LMP-s politikus például nem létezhet anélkül, hogy ne vizionáljon paksi atomrobbanást! Senkit nem érdekel, hogy Magyarország energiaellátása mennyibe kerül, megéri, avagy sem! A ráció nem LMP-s fogalom. Még a Momentum Mozgalom sem érdeklődik ilyen huncutság felől, erre nem futja skandináv alapítványi pénzből.

Mert a svéd kormány most nem a svéd nőket erőszakoló migránsokkal van elfoglalva. A svéd kormány talált egy helyet, amit Oroszország valószínűleg soha, semmilyen körülmények között nem akarna megszállni.

Ez Gotland szigete!
Ez egy nagyon szép hely. Ha a Kedves Olvasó érdeklődik nyilvánvalóan felesleges információk iránt, akkor megtudhatja, hogy Gotland lakóit gotlanderek néven is emlegetik, svéd nevük Gutar (a gót népnév szinonimája). A szigeten az úgynevezett gotlandi nyelvet beszélik, amely a kihalt ó-gotlandi nyelv mai változata, utóbbit ugyanis az ó-norvég nyelv egyik önálló nyelvjárásaként tartották számon, ma viszont a modern gotlandit a svéd nyelv részének tekintik.

Természetesen nem annyira, mint a gendert. Gotlandiul valószínűleg értelmezhetetlen, hogy „hen”-ek kell szólítani mindenkit, a férfiaknak a svédben alapvetően szánt „han”, illetve a hölgyeket megtisztelő „hon” helyett.

Svédország szociáldemokrata kormánya ugyanis ezt tartja fontosnak. Ezt a genderizált, migráns-bűvölő életformát akarja megvédeni, most éppen sorozással, mert másképpen nem megy.

Most komolyan?

 

Fotó: www.forsvarsmakten.se