Botka király

3

 

Botka László döntött. Nem kell tovább könyörögnie a népnek, nem kell több esdeklés, térdeplés: Botka László igent mond. Ő jön megváltani! De most komolyan és nagyon! Botka for király!

 
Botka László a napokban egy sor találkozót ütött nyélbe a baloldali pártokkal. A baloldali pártok ezt nagyon demokratikusnak érezték, a baloldali pártok ezt szeretik így érezni. A baloldalai pártok e nélkül nem lennének nagyon baloldali és nagyon demokratikus pártok. A baloldali pártok egyébként utálják Botka Lászlót, mert Botka László néha úgy tesz, mint aki baloldali akar lenni. A baloldali pártok szerint Botka László ezt ne tegye! Hála Allahnak, Botka László nem akar baloldali lenni, Botka László megúszni akar. Most éppen a miniszterelnök-jelöltséget. De Botka László kreativitása éppen ebben van. De az nagyon!

Én, a magyar baloldal reménye, én, szép és tiszta Botka László most szívességet teszek neked, Te nemzet! Ezért kérlek, Te nemzet, figyelj rám!

Nagyon szépen kérlek persze, hogy Te nemzet, ezt nagyon a helyén kezeld, mert én, Botka László, a baloldal megmentője eljöttem hozzád! Ezt tessék felfogni! Az ilyen eljövés egy nagyon macerás dolog!

Én, szép és tiszta Botka László tudom, hogy Te nemzet eddig engem vártál, én voltam a megváltó, a macisajt, az éltető erő, akiért mosolyt kerestél arcodra, Te nemzet! Fogod?

Botka László! E nevet kimondani is nagyszerű! Szeged népe szeret, Szeged népének szeretni kell! Ez a dolga! Én nap, mint nap ott vagyok Szeged népével! Reggel felkelek! Minden reggel! Orbán Viktor is felkel persze minden reggel, de ahogy én felkelek! Úgy Orbán Viktor nem tud felkelni! Programot kérsz nép? Egészségügyről, oktatásról, egyéb csacskaságokról?! Nézz rám, nép! Én Botka László vagyok! Mit lehet ezen nem érteni?!

Én, Botka László vagyok a nemzeti progresszió! Én Botka László tudom, hogy ez egy „útelágazódási” szó, de én ezt is bevállalom! Mert én, Botka László ki merem ezt mondani! Én azt is ki merem mondani, aminek semmi értelme! Mert én, Botka László hittel és bizalommal állítom: én, Botka László vagyok a nemzeti hit és bizalom letéteményese!

Rohadjon meg Gyurcsány! Ő azt gondolja, hogy Gyurcsány Ferenc is lehet Botka László! Nem lehet! Vagy ajánljon fel egy rendes árat. Fletó abban jó.

Én, Botka László kreatív vagyok. Nekem is feltűnt, hogy ez sokaknak nem esik le, de ez azért van, mert az emberek hajlamosak az ostobaságra. Viszont én, Botka László, szép vagyok.

Meg nyitott! Nekem, szép Botka Lászlónak a párt több vezetője is elmondta – például Molnár Gyula is, aki nagyon vezetőnek akar tűnni -, hogy szeretem a migránsokat. Ez nekem nehéz, mert Szeged népe, a nyüves, nem szereti a migránsokat. Szeged népe azt hiszi, hogy nem kell ebbe az országba bárkit beengedni. Szeged népe hajlamos a fasizmusra, ezt én elítélem, küldök Brüsszelbe is paksamétát erről. De ezt nem Szeged népe ellen teszem, amely hajlamos a kirekesztésre és szereti az erős paprikát, hanem azért, mert én demokrata vagyok.

Végezetül, én Botka László meg vagyok arról győződve, hogy én fogom megváltani ezt a ti nyüves világotokat! Nektek én kellek! Ki vagyok? Ostoba kérdés! Én Botka László vagyok!

Se hús, se hal!

Mondja mindenki, Laci, kérlek, legyél már valaki! De tényleg, kérlek, legalább utálj valakit! Üvölts! Mondj igent, vagy egy szót, ami, nem „aha”!

Ám minek?!

 

 

Fotó: zipp.hu