Nevelj demokratát!

60

 

A hazai „demokratikus ellenzék” megállapodott az „Oktatási Minimumról”, ami igen szimpatikus idiótákat teremt majd a gyerekekből. Lexikális tudás nem lesz, a kétszerkettő végeredményének alternatív lehetőségeit preferálják. Csodás orvosok és mérnökök lesznek, csak legyen, aki túléli. Azonban kibontakozhatják kreatív elméjüket.

 

A Kedves Olvasó szeretné, ha hülye lenne a gyereke?

Természetesen senki sem idióta alapvetően, ahhoz először be kell lépni valamelyik „demokratikus” pártba. Másképpen nehezen megy, le kell ezt papírozni: tagdíj, gondolkodás feladása, ilyenek.

Ha ezzel megvan, akkor írassa be a lurkót egy magánóvodába! Ugyanis rendes demokrata csak gazdag családból származhat. Felvételnél hasznos, ha a gyermek bio-trendi étkeztetésre van kényszerítve, még ha nagymama paprikás krumpliját enné is inkább! A kolbász gonosz! Attól nem lesz plutokrata európai uniós a kis jószág.

A gyermeknek azt is el kell magyarázni, hogy ő kreatív értelmiség. A fizikai munka büdös. Dolog-szaga van, ezzel igen nehéz LMP társelnöknek lenni. Akár lány, akár fiú vagy. Vagy Hadházy.

Amennyiben a poronty felfogta, hogy reggelire soha ebben az életben nem kap parizeres kenyeret, mert az kirekesztő a tofuval szemben – jöhet a történelmi oktatás.

Na, az nincs! Árpád példának okáért nem jött be egykor Magyarországra. Ott ácsorgott tétován a Kárpátok lábánál, amikor Matilda-Adolf-Szivárvány elő-uniós polgár odajött és megkérdezte a honfoglalót, miért van nála kard.

Árpád próbálta elmagyarázni, hogy ez egyfajta munkaeszköz a honfoglaláshoz. Matilda-Adolf-Szivárvány ezt helytelenítette. Úgy vélte, ha Árpád komolyan gondolja a haza alapítását, vegyen fel legalább háromféle színű zoknit.

Árpád mondta, hogy ennél nagyobb baromságot életében nem hallott. Vezérünk körülbelül ekkor lett kiírva a liberális történelemkönyvből. Mert olyan nem lehetséges, hogy egységes, magyar história, hanem minden demokrata hülyeségéhez kell idomítani.

A Kedves Olvasót a libbal történelem-szemlélet további részleteivel nem terhelném. Maradjunk annyiban, hogy Mátyás király soha, semmilyen körülmények között nem vonzódott egy Holubán nevű lovaghoz, demonstrálva a világ iránti nyitottságát. Utóbbi pedig nem fordult strasbourgi bírósághoz jogsértés okán, mert úgy kivetették a nyeregből, hogy na!

Ez az a pillanat, amikor érdemes megállni!

Ha gyerekeket pénzköltő mobilkompatibilis pláza-kreténekké nevelünk, akkor felégetjük múltunkat és jövőnket is.

A tudás érték, és nem kényszer.

Ha több van belőle, az ritkán rossz.

Persze – ha megtanítják gondolkodni – hol szavaz ezekre?!

 

 fotó: care.com