A terrorista ügyvédje

12

 

Migráns szabadsághőst kreálna egy terroristából a libbal. Nyugati gazdáik megbízása világos: Ahmed H. felmentése lesz a jel a demokratáknak, hogy Orbán legyőzhető. Ezért harcba küldik Bárándy Péter sztárügyvédet, volt MSZP-s minisztert.

 
„Sztárügyvédet kell fogadni!” – mondta ki a verdiktet Ahmed H. bátyja a berlini családi tanácson. Ahmed H. szülei, fivére, sógornője, unokahúga és három unokaöccse azután érkezett Németországba, hogy a szír férfi vezetésével a migránsok 2015 szeptemberében erőszakosan áttörték a magyar határt. Azóta a német állam nagyvonalúságát élvezték, de azt kevesellték, szükségük volt Ahmed H. „utaztatási” kapcsolataira és példátlan pénzügyi tehetségére.

Ahmed H. bátyját, Abdullah-t a család jogértő embernek tartotta, hiszen annak idején egy Aleppo melletti faluban a helyi mufti kecskéit legeltette. Így tökéletesen tisztában volta az európai – és főleg a magyar – jogrendszer útvesztőivel.

Sztárügyvédre vonatkozó javaslatát ezért fenntartások nélkül elfogadták. De ki legyen? Szakmai vitába kezdtek. Magyar György precízen kreatív érvrendszeréről például még a leghevesebb harcok idején is legendákat meséltek az aleppói zöldséges kofák. Zamecsnik Péterről Damaszkusz külvárosaiban tartottak több szakmai szimpóziumot a kebab-dílerek.

Szamira fodrász-unokahúg viszont Bánáti János ügyvéd urat akarta választani, Törökországon átutazva egy jogász magazint lapozgatva csupa jót olvasott róla. A vitában még felmerült Ruttner György és Futó Barnabás neve is, a család végigvette jogászi sikereiket és kudarcaikat, perbeszédeik kapcsán kisebb szakmai vita is kialakult Alzina-mama háztartásbeli valamint Ibrahim másod-unokaöcs és hivatásos ingyenélő között.

Végül a kérdést Musztafa papa zárta le, aki szerint az ő emberük Bárándy Péter, hiszen ő már igazságügyi miniszter is volt, és ő sok szépet hallott a regnálása alatt született reformokról.

A Kedves Olvasó azt hiszi, hogy ez csak abszurd fikció, honnan ismerne egy szír család akár egyetlen budapesti jogászt is, nemhogy válogasson közülük? Hát nem is tudom… Hiszen a hivatalos indoklás szerint a „család döntött” arról, hogy ne a kirendelt ügyvéd, hanem Bárándy Péter képviselje Ahmed H-t a jövő csütörtöki másodfokú tárgyalásra.

Mert ha nem így volt, csak egy megoldás van.

Ahmed H-t az Amnesty International találta meg Soros Györgynek és brüsszeli barátainak. Kellett valaki, akivel meg lehet személyesíteni a migránsok ellen elkövetett magyar „rendőri terrort”. Jöhet újabb kötelezettségszegési eljárás, felszólítás határbontásra, atombomba, akármi – amit Jean Claude Juncker már tegnap látatlanban beígért.

De ehhez tisztára kell mosni Ahmed H-t!

Mert hát ott voltak a tények: a szír férfi tényleg rohamra buzdított Röszkénél, tényleg kövekkel dobálta a rendőröket, tényleg volt illegális határátlépés. Ez bőven elég ahhoz, hogy a magyar törvények szerint elítéljék terrorista cselekményért.

Ebből mártírt, migráns szabadsághőst kreálni? Hát nem kis meló. Ehhez találták meg Bárándy Pétert. A volt MSZP-s igazságügyi miniszter, a Bajnai-párt egykori háttérembere, Hunvald György hős védője kitűnő választás erre a szerepre.

Miért jó ez a sztárügyvédnek? A pénz aligha motiválja, jogászi hírnévből sem szorul ráadásra. Vissza akar térni a politikába? Hiszen a szocik anno köztársasági elnöknek is el tudták volna képzelni, felmerült a neve Tarlós István kihívójaként is. Ráadásul, ha Botka őszig nem csinál csodát, újra indul a miniszterelnök-jelölt casting is. Talán izgatja ez a mézesmadzag.

Bárándy nevével újabb reklámot csap a szegedi pernek. Újra körbe lehet hordozni a „demokrácia” véres kardját! A CEU és a civilek ügye már szemmel láthatóan kifutotta magát. A gaz Orbán-kormány által börtönbe hurcolt „ártatlan” bevándorló esete viszont újra utcára viheti a buli-forradalmárokat. Ha Ahmed H-t felmentik azért, ha másodfokon is elítélik, azért.

Aztán a tünti-sorozatot ki lehet futtatni a július 8-i Budapest Pride-ra.

Ha ott végre sikerül elszakítani a cérnát a rendőröknél, demokratáké a világ! Akkor talán még a 2018-as választásokon is lehet valamit keresni, és nem csak a vereség utáni „csalás-ellenes” tüntetésekre gyúrni.

De szép dolog is ez a demokrácia, ha sorosok, brüsszeli bürokraták, libbal talpnyalók, valamint terroristák és sztárügyvédek csinálják!

 
Fotó: youtube.com