Liberalizmus: drogot a magyarnak!

20

 

Liberális névre dolgozni kell! Az nem megy magától. Van, amikor az ember visszakérdez, pedig a liberális állítólag egy egyértelmű valami. Létezik egy ilyesmire hajazó párt. Kizárólag kellemes emberek lehetnek!

 

Lopni, úgy általában, nem muszáj. Meg lehet tenni, ha valaki ebből megél, de úgy általában – nem muszáj. Lehet nagyon büdös sajtot enni és rá édességet kérni, de minek? Az első erősen illik a liberalizmusra, a másik meg kimondottan undorító.

Olyan ez, mint amikor megalakítjuk a Magyar Liberális Pártot. Értelme nincs. Ártani szeret. Amúgy parlamentileg.

Most idéznék: Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt ifjúsági szervezetének elnöke szombaton, sajtótájékoztatóját követően az MTI-nek telefonon elmondta, nemzetközi tapasztalatok szerint, ha egy ország tenni szeretne a kábítószerek valódi káros hatásai ellen, akkor az első lépcső a kannabisz és származékainak legalizálása. Sőt, jelentős állami bevételeket hozna!

Olvasom ezt. Olvasom nagyon. Sőt, harmadszor is elolvasom. Aztán próbálom megérteni.

Aztán, akárhogy is értem, az neki a vége, hogy drogot akarnak eladni az embereknek. Önök szerint ez elfogadható?

Drogot eladni, idősnek, fiatalnak, meg annak, aki megveszi a gyereknek? Mert a cigarettát is kicsempésztetik a kölykök. Vagy nem kérik, de kapnak. Liberális vagy, megteheted…

Egyáltalán, eladni ezt a mocskot, ami még ennél is tovább butít?

De tudják, én egy nyitott ember vagyok. Én nagyon nem akarok ítélkezni. Én nem akarok véleményt alkotni. Az annyira nem ebben a kontextusban létezik, hogy drogtól haljon meg a gyermekem.

Én azt gondolom, magyar, orbánista, önkényuralmi módon: hogy aki ezt megteszi a gyerekemmel, azt én megkeresem. A többi az Önök véleménye.

Egy gyerek meggyalázása és a liberalizmus? Más, vagy ugyanaz?

Kérem, pár percig gondolkozzanak el ezen. Mi a különbség egy gyermek, egy nő tönkretevője között, s aki úgymond „politikai döntéseket” hoz?

Jobb az MSZP, SZDSZ, MoMo, bármelyik kereskedelmi cég vagy multikulti? Mi a minőségbeli, gondolkodásbeli különbség?

Hol a gyengébbek, az elesettek, a nemzeti értékek védelme?

Ne kérdezzük meg liberálisul!

 

 
Fotó: offline.hu