Pszichikai betegség

4

Egészen érdekes betegségforma tűnt fel Németországban a helyi hatóságok szerint. Elkapásához elsősorban balta és machete kell. Az elkövetőknek nincs nemzetisége, véletlenül sem migránsok.

 

Machetével támadt rá pénteken egy ismeretlen egy idős emberre a németországi Düsseldorfban. Egy nyolcvanas éveiben járó emberről beszélünk, aligha jelent veszélyt bárkire és bármire. Miért zavarna valakit? Megelőlegezem, nem is szokott sokat provokálni, kisebbségeket is elvétve hajszol, ő életkorának megfelelően battyog csendesen. Nincs igénye arra, hogy bozótvágó késekkel támadják.

S most álljunk meg! Mert az igazi történet itt kezdődik.

Mert a német sajtószabadságnak ez a megközelítése, kommentárja. Nem azt kérdezi, hogy ezt a machetés gonosztevőt miért nem képes a német rendőr elkapni, a gaztettet megakadályozni. Azt kérdezi, mi kényszeríthette arra a támadót, hogy megnyomorítson egy öregembert.

A német sajtószabadság a gazembert magyarázza ki, neki keres ürügyeket!
Mivel Németországban sajtószabadság van, és ott mindenről az igazat mondják, nekem sem jut eszembe leírni, hogy ez az illető nem feltétlenül rendelkezik árja gyökerekkel. Vagy azokat az elmúlt pár évben találta meg.

Véletlen lenne? Van egy másik sztori.

Szintén Düsseldorfban, csütörtök este fejszével támadt az utasokra egy másik férfi a főpályaudvaron. Összesen kilenc ember sérült meg, köztük egy 13 éves kislány is, öten életveszélyes fejsérüléseket szenvedtek.

„A támadó előbb egy vonatban sújtott le egy emberre, feltehetőleg baltával, majd a vágányoknál és a váróban is több embert megsebesített. A rendőrök nagyon gyorsan a helyszínre értek, és hajtóvadászatot indítottak a tettes ellen, aki megpróbált elmenekülni, és leugrott egy hídról. Megsérült, és ő is kórházban van” – közölte Markus Niesczery, a helyi rendőrség szóvivője.

Ki volt a támadó? Nos, látták és elszenvedték jelenlétét néhányan. A német rendőrség speciel nem. A német rendőrségnek gyaníthatóan más parancsa van. Annyi minden dologgal kell törődni, macskákat a fákról leszedni, elvetemült virslitolvajokat űzni, szóval van meló dögivel. Bizalmas forrásból való hír, hogy az egyik törzsőrmesternek éppen a bűntény elkövetésének időpontjában kellett megküzdenie a holokauszthoz való kétes viszonyával.

Aztán mégis elkapták a delikvenst. Jellemzése frappáns és sokatmondó:

„A támadó Koszovóból származik, 2009-ben jött Németországba, és olyan tartózkodási engedéllyel rendelkezik, amelyet humanitárius okokból kapott meg.”

Mivel magyaráz a német állam? Ezt nem fogják elhinni!

„Jelenleg abból indulunk ki, hogy a tettesnek nincs köze az iszlamistákhoz, hanem nyilvánvalóan pszichikai betegségben szenved”.

Hát ennyi…

Fotó: heavy.com